Nyheter og Intervju

Men Lin Mag er ikke bare mote, hjem og skjønnhet. Det er også politikk og det vi kaller en finger på pulsen. Kvinner av i dag er opptatt av hvordan verdensbildet ser ut, og derfor har vi hver eneste uke flere saker som går på nasjonal og internasjonal politikk, nyheter, kommentarer og intervjuer. En spalte som går igjen er fem-siders spalten til politisk journalist Hanne Moen. Her summerer Moen opp uken som gikk og skriver om de viktigste internasjonale sakene som var oppe i nyhetsbilde. Hver uke vil du også finne et lengre intervju med en aktuell person, samt en reportasje som tar for seg en aktuell problemstilling. Saker som ligger klare for publikasjon de neste ukene er:

  • Brasil og korrupsjon
  • Hvordan går det egentlig med ozonlaget?
  • Terrorisme og det nye verdensbildet
  • Hva vil skje når elbilene overtar verden, og oljen ikke trengs?
  • Midt-østen og kvinnesak.

Solid stab. Lin Mag har en solid stab av kjernepersonell i vår aktualitets-redaksjon, og du kan føle deg trygg på at alle saker velges ut med omhu. Flere av våre medarbeidere har vunnet store, journalistiske priser, så her snakker vi ikke om lettvektere.

Video og lyd. Siden Lin Mag er et digitalt magasin vil mange av sakene følges av egne video-snutter. Og video er et viktig satsningsområde for oss. En sak du leser i Lin Mag er derfor på mange måter like mye et innslag som du kunne sett på TV. Dette gjelder også de fleste intervjuer vi gjør. Disse blir nemlig dekket inn med både video og tekst. Selve rå-intervjuet gjøres på video, og det vil du alltid kunne referere til. Den skrevne teksten er annerledes, for her har journalisten redigert stoffet slik han eller hun mener det passer. Men takket være denne nye teknologien så kan du alltid referere tilbake til kilde-videoen. I noen tilfeller, der intervjuobjektet ikke vil ha bli vist på video foreligger derfor bare rå-opptaket som lydfil. Men du vil alltid ha tilgang på en av disse kildene. Dette er ikke bare kjempeinteressant ekstra-materiale for deg som leser, det er også en god kilde til å sjekke fakta.

 

Favoritter. Saker som du gjerne vil spare på i ditt saks-arkiv er det bare å klikke på og velge “spare”-knappen. Da blir saken automatisk lagt til ditt arkiv. Og selv om du ikke gjør dette vil du alltid kunne gå inn på historikken og se hvilke sider du har lest. Lin Mag vet nemlig hvilke sider du leser siden vi sjekker hvor lang tid du er aktiv på en aktuell side. Vi vet også om du aktivt leser siden eller om du bare har sovnet eller gått fra nettbrettet, for om du ikke berører skjermen for å få siden til å gå nedover stopper tellingen helt opp. Dette er et veldig bra verktøy for oss til å forstå bedre hvilke saker du liker. Og dette bidrar til et mye bedre magasin for deg.