6 avslappende måter å unne deg selv på

avslapping

Bruk en kveld, noen timer eller enda noen få minutter (hvis det er alt du har) på å nyte litt tid alene. Enten du handler på nettet, nipper til te og ser på en Leonardo DiCaprio-filmer, eller nyter i badekaret, er det endeløse fordeler med å bruke tid på deg selv. Nedenfor noen enkle måter å slappe av!

  1. Ta et varmt bad

Det med å unne seg selv begynner på et personlig nivå, og det er ikke noe mer personlig enn et varmt, boblende bad. Ta tak i din favoritt badebombe og ta deg et deilig varmt bad. Du er velkommen til å helle opp en et glass med vin og å ta tak i favorittboken eller magasinet ditt. Tilbring en kveld med å vaske deg i vann, lindre musklene dine og la spenningen slippe.

  1. Lag en ansiktsmaske

Så mange forskjellige vanlige husholdningsingredienser og kombinasjoner er fantastiske materiale til ansiktsmaske. Du kan finne en oppskrift du liker på nettet. Ansiktsmasker kan rengjøre og lyse opp huden, uansett hvilken type hud du har. Ikke vær redd for å legge til dette i din ukentlige hudpleierutine. Hvis dette føles som for mye arbeid, kan du alltid unne deg en ekte spa-dag og virkelig slappe av. Hvis du er i den vakre byen Oslo og leter etter det beste spa hotell i Oslo, kan du lese mer om det her.

  1. Handle på nettet

I dag kan man finne nesten alt på nettet. Så om du trenger nye klær eller halsbånd, vær ikke redd for å unne deg fine kvalitetsvarer du vet at du vil glede deg over. Vær oppmerksom på dine økonomiske grenser, men ikke begrens deg selv. Du kan f.eks. oppdatere hjemmet ditt til å gjøre det mer avslappende ved hjelp av noen vakre og elegante puter fra Georg Jensen Damask.

  1. Spis mørk sjokolade

En perfekt følgesvenn til din varme drikk er en bit mørk sjokolade. Mens sjokolade kanskje ikke er det beste å spise hele dagen, har mørk sjokolade mange fantastiske fordeler, fra å redusere hukommelsestap til å stoppe diaré. Så kjøp deg litt deilig fra matbutikken og spis sjokoladen med en varm drikke. Det vil garantert få smakløkene dine til å takke deg.

  1. Kast noen ting ut

Nå er sannsynligvis en god tid å tenke på å rengjøre hjemmet ditt og kaste ekstra ting du ikke trenger. Gi bort klær til en lokal veldedighet, og gi bort din gamle kosmetikk og kast ut de gamle greiene. Selv om dette kan virke mer som en jobb enn en nytelse, vil det til slutt gjøre livet ditt lettere at ha omgivelsene dine rene.

  1. Søvn

Ingen forklaring er her nødvendig. Gå til sengs tidlig, eller sov sent. Hva kan være bedre enn å få noen ekstra timer av søvn?

Hvis disse forslagene ikke er nok til å overbevise deg, bare spør deg selv: hvem angrer faktisk egentlig å unne seg selv litt ekstra? Svaret er ingen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *