Fem ting du bør vite før du investerer i Bitcoin 

Det er mange som gjerne vil være med på bitcoinbølgen og investere i kryptovaluta. Man har erfart at verdien har vist seg å være relativt ustabil med store opp- og nedturer. Dette kan gjøre at mange ikke tør å investere i kryptovaluta, men her er fem ting du bør vite før du investerer i bitcoins. 

  1. Bitcoin er en global, elektronisk valuta som tok finansverdenen med storm for ca 10 år siden. Problemet med bitcoin er at det er mange steder som ikke aksepterer betaling med bitcoin enda, men dette er noe som kan endre seg i nær fremtid. 
  2. Prisen på bitcoin er i likhet med boligmarkedet basert på etterspørsel – altså hva folk er villige til å betale for det. Derfor kan prisen på bitcoins stige og synke betraktelig på relativt kort tid. Kryptovaluta blir i motsetning til alminnelig valuta ikke regulert av en sentralbank eller et pengeinstitutt. Bitcoins finnes også i et begrenset opplag. 
  3. Prøv en automatisk software til å investere i bitcoins. Her kan du lese en test av Bitcoin Code, som automatisk investerer bitcoins. 
  4. Det er viktig å huske på at du aldri er garantert å tjene penger på investeringer. Du kan aldri være garantert å doble beløpet du har investert, som man leser om i nyhetene. Derfor er det helt essensielt at du ikke investerer mer enn det du faktisk har råd til å tape. 
  5. Du kan velge å investere dine bitcoins eller du kan bruke dem som normal valuta. Det er blitt mer og mer vanlig at nettbutikker, reisebyråer og til og med enkelte matbutikker på nett mottar bitcoins som akseptert betalingsmiddel. Det spekuleres i at dette er en trend som bare kommer til å vokse de neste årene, ettersom bitcoins blir mer og mer vanlig også hos alminnelige forbrukere. 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.