Finn din personlige stil!

stil

Begrepet «signaturstil» er motejargong som blir kastet rundt mye, men hva betyr det egentlig? Ideen om å oppdage din egen personlige stil handler ofte om hva kjendisene har på. Selv om man ved å klikke på hundrevis av bilder av kjendiser kan få litt inspirasjon, er det alltid best å finne sin egen look som vil fungere i mange år, i stedet for å kle seg akkurat som noen annen.

Enten du leter etter en hel makeover, eller bare vil prøve noe nytt, er det noen enkle trinn som kan hjelpe deg til å like det du ser når du åpner klesskapet hver morgen. Først må du forstå kroppsformen din og hva som passer kroppsformen din best, siden kan du begynne å identifisere hva som får deg til å føle deg selvsikker.

Start med å finne ut hvilke silhuetter som fremviser kroppen din på den beste måten. Spør noen ærlige venner eller familien din, og finn de beste tingene i garderoben din. Å ta bilder, og se deg selv i speilet, vil hjelpe til å se de silhouettene du burde stole på. Hvis du legger stor vekt på kjendiser med lignende figur som deg, vil du kunne se silhuetter som alltid fungerer for dem.

En vellykket signaturstil er en du vil elske i årevis, så fokuset skal være på å bære det du virkelig elsker. Dette kan noen ganger ses som en investering, og du kan enkelt lese mer informasjon om sms lån på nettet for å finne ut om dette er et alternativ for deg. Et av våre favoritt triks når det gjelder garderoben er å ha en separat garderobestang, og i en måned, plassere alt du har på deg. Du vil raskt innse hvilke kleer som er byggeklossene i garderoben din.

I tillegg til å finne hvilke silhuetter som passer deg, tenk også på fargen. Les ekspertråd om hvilke farger som passer til hudtonen din, og prøv forskjellige farger for å finne de som ikke gjør at du ser kjedelig ut. Et kjempefint leppestift gjør mye for å matche nyanser og gjøre dem lettere å bære. Du kan også kikke gjennom hjemmet ditt for å få inspirasjon, som for eksempel hos de vakre tekstilene fra Georg Jensen Damask.

Det viktigste når du utvikler din stil, er å stole på deg selv. Ikke fokus på størrelsen eller designers (dette vil bare hindre din kreativitet!). Fortsett å eksperimentere med forskjellige mønstre, teksturer, tilbehør og sko. Alt handler om å føle deg pen i din egen hud – stilen din bør reflektere og feire livet ditt, din individualitet og personlighet. Fremvis stilen din, vær stolt av den, og omfavn moten som en måte å uttrykke hvem du er på og hvem du vil være.

Nå som du har funnet din egen stil, sjekk ut Ugleunger for å finne stilige klær til de små derhjemme også!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *