Har du akkurat kjøpt hus?

Først og fremst, gratulerer! Det å kjøpe egen bolig og ikke minst hus med hage og mulighet for å skape seg et skikkelig fint og deilig hjem er ikke småting og det er en utrolig deilig ny verden som åpner seg når man investerer på den måten. Det å kjøpe en bolig kan også bety at det skal litt oppussing til, enten inne, ute eller begge deler, og da er det noen ting som kan være veldig fint å tenke på. 

Sørg for å ha nok dekning på kontoen 

Det er mange ting som kan skje når man er i midt i en prosess der man pusser opp. For uansett hvor mye man har planlagt og tilrettelagt er det nesten hundre prosent sannsynlig at det kommer til å komme uforutsette utgifter i en eller annen grad. Og det å finne ut hva som er det beste kredittkort å ha på hånda når det kommer til de tingene er et virkelig godt tips! 

For selv om man har vært skikkelig god til å spare, så er det likevel en virkelig god ting å ha mulighet til å låne penger hvis det dukker opp et behov for det. For når man er midt i å pusse opp kan man liksom ikke bare stoppe og fortsette når man har spart opp det siste. Det å kunne låne penger når man vet at man kommer til å kunne betale det tilbake gjør det faktisk bare til et fint verktøy man kan bruke hvis det er behov for det. 

Snakk med håndverkerne  

Når man skal pusse opp er det mange prosesser som skal planlegges og deles opp og tilrettelegges og det skal kjøpes inn ting og bestilles ting og alt det der. Det kan være veldig godt å vite hva håndverkerne har med seg og hva man skal skaffe selv, for det kan man spare både tid og penger på. En av de tingene er Stillaser og er noe som de kanskje kommer til å ha med, men også kanskje ikke, så det er best å sjekke før de kommer. 

Bli kjent med naboene deres 

Der vi bor nå er det utrolig mange koselige naboer og jeg husker at vi ble tatt veldig godt imot da vi flyttet inn. Det kom for eksempel noen veldig hyggelige russiske kvinner på døra med ferskt brød den første morgenen vi hadde sovet i huset og det var starten på et veldig fint vennskap

Det å ha et godt forhold til naboene er noe som virkelig er undervurdert i dagens Norge, så det å slå et slag for godt naboskap kan gjøre at det blir enda mer hyggelig å bo i det nye huset enn det ellers hadde blitt – enten man kommer til å trenge barnevakt, en gressklipper eller den tradisjonelle koppen med sukker.