De nyeste boligtrender i 2018

boligtrender

Vi er nå halvveis gjennom 2018, og nå kan du få en oversikt over hvilke boligtrender som har blomstret i de danske husene de siste seks årene. Hvis du finner det vanskelig å holde oversikt over de populære trender, vil vi skape en oversikt for deg ved å samle inn noen av de mest fremtredende boligstrømmene akkurat nå.

Nye farger

Farger er et viktig element i å prøve å skape stemning og karakter til hjemmet, så det er relevant å vite hvilke farger som utvikler seg og hvilke som bør unngås. Det er to kontinuerlige trender i farger i første halvdel av 2018.

Den første tendensen er pastellfarger, som igjen har blitt populære i Danmark. Det er alt fra lyseblå, mintgrønn til den støvete rosa fargen, som sannsynligvis tar førsteplass på popularitetslisten. Pastellfarger er spesielt fine i soverommet, hvor sengetøyet skal fremvises med lyse, enkle farger. Sengetøy fra Georg Jensen i samarbeid med Damask har et stort utvalg av sengetøy i pastellfarger. Men man bør være oppmerksom på at man ikke går helt inn i en bestemt farge ettersom farger raskt går ut av mote.

Fargen brun i alle nyanser kommer også i 2018 både på møbler, sofaer, puter og vegger, samt på forskjellige tilbehører. Felles for dem alle er at tre er fortsatt det materialet vi foretrekker når vi velger en nyanse av jordfarger.

Eksotiske gjenstander

I 2018 er hele verden innrammet i innredningen. Nordmennen reiser mer og mer, noe som også reflekterer måten de oppretter hjemmene sine på. Hjemmet blir dekorert med unike gjenstander hentet fra eksotiske steder i verden. På denne måten kan du drømme tilbake til en ferie som vekker visse stemninger og følelser i den travle dagen.

I 2018 handler det mer om å understreke den personlige stilen og stemningen gjennom sine hjemmeartikler, i stedet for å følge mainstream.

Det eksotiske temaet fortsetter på malerier og plakater med fokus på mørkegrønne planter, eksotiske mønstre og vakre landskap.

Teknologisk design

«Smart home», som er et fenomen som brukes til all teknologi, er flyttet inn i vårt hjem for å gjøre hverdagen enklere. Disse skandinaviske “smart homes” er blitt et motefenomen som utstråler eksklusivitet og prestisje, samtidig som de krevende forbrukerens tøffe krav til husholdningsartikler og møbler oppfylles.
De mest sofistikerte teknologien inkluderer belysningssettet, som du kan endre trådløst for å oppnå ønsket humør. Dette gjelder også på badet, hvor du kan tilpasse vanntemperaturen og mengden vann trådløst.

Mange har også hørt om de velkjente AquaClean-toalettene som automatisk lukker brettet og rengjør toalettet etter bruk. Dusjtoaletter gir en følelse av luksus og velvære i et ellers opptatt hverdag, og derfor har de blitt møtt med så overveldende støtte i Norge.

Etter at du har fått oversikt over de nyeste trendene for ditt hjem, har du nå muligheten til å implementere dem i din personlige boligstil.

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.