Personvernregler

Linmag trendmekka  (“oss”, “vi” eller “vår”) driver nettstedet Fimbul Jostedal (“Tjenesten”). Denne siden informerer deg om våre retningslinjer for innsamling, bruk og utlevering av personlig informasjon når du bruker tjenesten vår. Vi vil ikke bruke eller dele informasjonen din med noen, bortsett fra som beskrevet i denne personvernerklæringen. Vi bruker din personlige informasjon for å tilby og forbedre tjenesten. Ved å bruke tjenesten godtar du innsamling og bruk av informasjon i samsvar med denne policyen. Med mindre annet er definert i denne personvernerklæringen, har begrepene som brukes i denne personvernerklæringen, den samme betydningen som i våre vilkår og betingelser, tilgjengelig på https://linmag.no/

Informasjon innsamling og bruk

Når du bruker tjenesten vår, kan vi be deg om å gi oss viss personlig identifiserbar informasjon som kan brukes til å kontakte eller identifisere deg. Personlig identifiserbar informasjon (“personlig informasjon”) kan omfatte, men er ikke begrenset til:

Loggdata

Vi samler inn informasjon som nettleseren din sender når du besøker tjenesten vår (“Loggdata”). Disse loggdataene kan inneholde informasjon som datamaskinens internettprotokoll (“IP”) -adresse, nettlesertype, nettleserversjon, sidene til tjenesten du besøker, tidspunktet og datoen for besøket, tiden du bruker på disse sidene og annet statistikk.

Google AdSense og DoubleClick Cookie

Google, som tredjepartsleverandør, bruker informasjonskapsler for å vise annonser på tjenesten vår.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er filer med liten mengde data, som kan inneholde en anonym unik identifikator. Informasjonskapsler sendes til nettleseren din fra et nettsted og lagres på datamaskinens harddisk. Vi bruker “informasjonskapsler” for å samle inn informasjon. Du kan be nettleseren din om å nekte alle informasjonskapsler eller å indikere når en informasjonskapsel blir sendt. Imidlertid, hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan du ikke bruke noen deler av tjenesten vår.

Tjenestetilbydere

Vi kan ansette tredjepartsfirmaer og enkeltpersoner for å tilrettelegge for tjenesten vår, for å tilby tjenesten på våre vegne, for å utføre tjenesterelaterte tjenester eller for å hjelpe oss med å analysere hvordan tjenesten vår brukes. Disse tredjepartene har bare tilgang til din personlige informasjon for å utføre disse oppgavene på våre vegne og er forpliktet til ikke å avsløre eller bruke den til noe annet formål.

Sikkerhet

Sikkerheten til din personlige informasjon er viktig for oss, men husk at ingen metode for overføring over Internett, eller metode for elektronisk lagring er 100% sikker. Selv om vi prøver å bruke kommersielt akseptable midler for å beskytte din personlige informasjon, kan vi ikke garantere den absolutte sikkerheten.

Koblinger til andre nettsteder

Tjenesten vår kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke drives av oss. Hvis du klikker på en tredjepartslenke, blir du sendt til den tredjeparts nettsted. Vi anbefaler deg på det sterkeste å lese personvernreglene for hvert nettsted du besøker. Vi har ingen kontroll over, og tar ikke noe ansvar for innholdet, personvernpolicyene eller fremgangsmåten til tredjeparts nettsteder eller tjenester.

Barnas personvern

Tjenesten vår henvender seg ikke til personer under 18 år (“Barn”). Vi samler ikke bevisst personlig identifiserbar informasjon fra barn under 18 år. Hvis du er foreldre eller foresatt og du er klar over at barnet ditt har gitt oss personlig informasjon, kan du kontakte oss. Hvis vi oppdager at et barn under 18 år har gitt oss personlig informasjon, vil vi straks slette slik informasjon fra serverne våre.

Overholdelse av lover

Vi vil avsløre din personlige informasjon der det er påkrevd for å gjøre det ved lov eller stevning.

Endringer i denne personvernerklæringen

Vi kan oppdatere personvernreglene våre fra tid til annen. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge ut den nye personvernpolicyen på denne siden. Det anbefales at du gjennomgår denne personvernerklæringen med jevne mellomrom for eventuelle endringer. Endringer i denne personvernerklæringen gjelder når de blir lagt ut på denne siden.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen, kan du kontakte oss.