Slik planlegger du en perfekt helgetur med kjæresten din

Det er ingenting som er mer hyggelig enn en helg alene med kjæresten sin. Dette er den perfekte tiden for å få inn god kvalitetstid sammen, og til å sette av en hel helg til å gjøre noe morsomt. En slik tur kan være mye forskjellig. Dere kan enten reise bort sammen til en annen by, eller et annet land, eller så kan dere gjøre det hjemme. Det viktigste er at det forblir spesielt mellom dere to.

Finn en destinasjon

Først og fremst må du finne en destinasjon som passer dere to. Du kan jo for eksempel overraske med noen netter på et romantisk spahotell, eller leie en hytte. Det viktigste er at dere begge vil nyte tiden deres der, og at dere har muligheten til å snike inn nok alene tid.

Gjør det romantisk

Nå som dere skal ha en hel helg sammen bare dere to, så er det alltid en god ide å gjøre det så romantisk som mulig. Sett av god tid på kveldene til å kose dere, og gå til innkjøp av noe sexy som kan piffe opp de intime stundene. Hva med nytt undertøy eller sexleketøy dere kan teste ut sammen? Hvis dette er noe for dere så kan du se på siden nå og sjekke ut det store utvalget.

Planlegg aktiviteter

Alle par er forskjellige, og noen liker kanskje best å bruke tiden sammen bare de to. Likevel kan det være en morsom vri på helgen dersom man har noen opplevelser. Dette kan enten være å spise et godt måltid og drikke vin, eller å gjøre noe nytt og eventyrlig. Hvis dere er et vågalt par, kan dere jo for eksempel hoppe i strikk eller dra på rafting? Her er det kun fantasien som setter grensen.